Projecten

In opdracht van het Borgward Fabrieksteam hebben wij tijdens de Dakar Rally 2020 assistentie verleend met het faciliteren van VIPS, service auto’s en tenten. 

In 2019 hebben wij de eerste editie van Perou a la carte in Parijs georganiseerd. Voor dit event werden de Peruaanse gasten opgehaald bij hun hotel in een ‘Perou a la carte’ bus. Afsluitend werd er gedineerd in het beroemde Manko Restaurant, waar 100 gasten konden genieten van Peruaanse gerechten en entertainment.

X raid is een Duits rally team met onder andere bekende namen zoals Carlos Sainz (winnaar Dakar Rally 2020) en Stephane Peterhansel (meervoudig winnaar Dakar Rally). Tijdens de Dakar rally 2020 waren wij verantwoordelijk voor hun PR activiteiten. Daarnaast waren wij betrokken bij de onderhandelingen van hun nieuwe sponsor Primax.

Om Peru te promoten en te ondersteunen zijn we in 2018 met een hospitality trailer naar het WK voetbal geweest in Rusland. Tijdens onze activatie op locatie waren wij tevens het centrum van ESPN. Zij konden live broadcasten vanuit ‘Casa Peru’.